VARMUUTTA VIRTAUKSIIN - OPTIMOIVAA PUMPPUHUOLTOA

PALVELUT - Venttiilihuolto


Flowplus Oy:n venttiilihuolto pyrkii eliminoimaan riskit jo ennen niiden aiheuttamia haittavaikutuksia. Huolellinen ja suunnitelmallinen ennakkohuolto takaa venttiilien turvallisen ja taloudellisen käytön kriittisissä prosesseissa. 

Sulkuventtiilien absoluuttinen tiiveys ja säätöventtiilien tarkka säätökyky ovat perusedellytyksiä toimivalle prosessille. Emissio, eli väliaineen vuotaminen ympäristöön, voi aiheuttaa vakaviakin vaaratilanteita sekä saastuttaa ympäristöä.

Ammattitaitomme korostuu venttiilien käyttö- ja ohjauslaitteiden huoltamisessa. Huollamme kaikki venttiilit merkistä riippumatta. Asiakaskuntamme toimii eri tyyppisillä toimialoilla, kuten energia-, prosessi- ja kemianteollisuudessa. Tämän myötä huollot tehdään niin omissa toimipisteissä kuin asiakkaiden tiloissakin.

  • Kiilaluistiventtiilien huolto jopa DN1500 asti
  • Varoventtiilien huolto ja viranomaistarkastus
  • Varoventtiilien apuohjauskaappien kalibrointi ja live testit
  • Reduktioventtiilien kokonaisvaltainen huolto ja puhallusosien kunnostus

Varoventtiilien huolto

Varoventtiili on painelaite, jonka oikeanlainen toiminta on elintärkeää prosessin turvallisuuden kannalta. Vuotava varoventtiili aiheuttaa valtavan energiahäviön ja sitä kautta merkittäviä kustannuksia. Ennakoiva varoventtiilihuolto maksaa itsensä takaisin nopeasti.

Painelaitteet tarkistetaan Flowplus Oy:n koeponnistuspenkissä. Muut huoltotoimenpiteet tehdään tilanteen mukaan toimipisteessämme tai asiakkaan tiloissa. Yksi monista vahvuuksistamme on osaaminen apuohjattujen varoventtiilien ohjausjärjestelmistä.


Lisätietoja:

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ - Venttiilit
Jere Klami - gsm 050 356 3076 - jere.klami (at) flowplus.fi